iPhone 4 scherm reparatie

iPhone 4 scherm kapot

Is je iPhone 4 scherm kapot en heb je hiervoor een iPhone 4 scherm reparatie nodig? iPhonerepairs lost het graag voor je op. Wij komen langs bij je om je iPhone 4 scherm te vervangen. Dit doen we in onze mobiele werkplaats. Het vervangen van je kapotte iPhone 4 scherm doen wij binnen 30 minuten. Hiervoor gebruiken wij alleen de beste onderdelen, zodat je iPhone 4 scherm niet meer zo snel kapot gaat. Op locatie vertellen wij je of je iPhone 4 display ook defect is.

iPhone 4 beeldscherm vervangen

Een gebroken iPhone 4 scherm is niet alleen vervelend en irritant, maar kan ook heel gevaarlijk zijn. Het is daarom verstandig om je scherm op tijd te vervangen. Voordat wij je beeldscherm verwijderen inspecteren wij eerst je telefoon. Dit doen we ook nadat je beeldscherm verwijderd is. Op die manier worden alle glasdeeltjes en viezigheid verwijderd.

Repareer mijn iPhone 4 

iPhone 4 beeldscherm doet het niet

Het kan zo zijn dat je iPhone 4 beeldscherm het niet meer doet. Dit hoeft niet meteen te betekenen dat het ook ligt aan je beeldscherm. Er kunnen verschillende oorzaken zijn en dit betekent dus ook meerdere oplossingen. Voordat je in paniek raakt, kun je onze Tips & Tricks raadplegen. Deze zijn nauwkeurig opgesteld door onze erkende monteurs. Lukt het niet met de informatie die wij gratis ter beschikking stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor je het weet, werkt het weer. Lees hier onze Tips & Tricks om je iPhone 4 beeldscherm weer te fixen!

Losse onderdelen iPhone 4

De oorzaak van de schade aan je iPhone 4 zegt vaak al of er niet meer onderdelen verloren zijn gegaan. Is je beeldscherm gebroken doordat je telefoon is gevallen? Dan kan het zo zijn dat er onderdelen in de telefoon los zitten. Omdat wij staan voor kwaliteit en wij de beste service willen bieden, zetten wij deze, in hoeverre dat mogelijk is, weer vast. Naast het feit dat onderdelen los zijn komen te zitten door de val van je telefoon, kan het ook zo zijn dat onderdelen beschadigd zijn geraakt. Als wij dit tegenkomen tijdens het repareren van je telefoon, overleggen wij eerst met jou wat de volgende stap is. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Wij komen naar je toe

Wellicht stel je het al een lange tijd uit, omdat je er simpelweg niet aan toe komt om je iPhone 4 te repareren. Of je hebt geen zin om drie weken zonder je toestel te zitten? Best logisch. Precies om zulke redenen is iPhonerepairs.nl in het leven geroepen. Wij vinden dat het veel sneller kan, zonder dat de kwaliteit van de reparatie verloren hoeft te gaan. Daarom komen wij graag naar je toe. Het maakt ons niet uit of je lekker aan het sporten of op het werk bent. Het enige wat wij van je nodig hebben is 3 minuten van je tijd én natuurlijk jouw kapotte telefoon. Terwijl jij zorgeloos verder kunt gaan met wat je aan het doen was, repareren wij ondertussen je telefoon in onze mobiele werkplek. Vaak heb jij binnen 30 minuten alweer je telefoon terug. Je kunt ter plekke pinnen en je krijgt ook meteen een factuur. Uiteraard krijg jij garantie van ons.

En we gaan weer door naar de volgende klant die momenteel op school zit, want ook daar komen wij. Terwijl wij de iPhone repareren, hoeft de klant niks te missen van de colleges.