iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm kapot

Is je iPhone 5 scherm kapot en heb je hiervoor een iPhone 5 scherm reparatie nodig? iPhonerepairs lost het graag voor je op. Wij komen langs bij je om je iPhone 5 scherm te vervangen. Dit doen we in onze mobiele werkplaats. Het vervangen van je kapotte iPhone 5 scherm doen wij binnen 30 minuten. Hiervoor gebruiken wij alleen de beste onderdelen, zodat je iPhone 5 scherm niet meer zo snel kapot gaat. Op locatie vertellen wij je of je iPhone 5 display ook defect is.

iPhone 5 beeldscherm vervangen

Het kan behoorlijk irritant zijn om een kapotte beeldscherm te hebben. Zo kunnen er glasdeeltjes loskomen en is viezigheid sneller toegankelijk tot je iPhone 5. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het natuurlijk ook gevaarlijk kan zijn. Daarom is het verstandig om je iPhone 5 beeldscherm op tijd te laten vervangen.

Repareer mijn iPhone 5 

iPhone 5 beeldscherm doet het niet

Werkt je iPhone 5 beeldscherm niet? Dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Dit gebeurt vaak uit het niets en kan behoorlijk op je zenuwen werken. Voordat je in paniek raakt en iPhonerepairs meteen belt, is het verstandig om eerst uit te sluiten wat het niet kan zijn. Raadpleeg hiervoor onze Tips & Tricks. Hier staan de handigste Tips & Tricks die zorgvuldig zijn samengesteld door onze experts. Het mooiste van alles is dat we deze informatie gratis ter beschikking stellen. Neem snel een kijkje bij onze Tips & Tricks als je iPhone 5 beeldscherm niet functioneert. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Losse onderdelen iPhone 5

Het kan zo zijn dat onderdelen in je iPhone 5 los kunnen komen te zitten doordat je telefoon bijvoorbeeld is gevallen. Dit komt vaak voor bij toestellen waarvan het scherm is gebroken. Omdat dit vaak niet te zien is met het blote oog en wij staan voor kwaliteit en de beste service leveren, zetten wij deze –in hoeverre dat natuurlijk mogelijk is- graag gratis voor je vast. Mocht het zo zijn dat de onderdelen echt beschadigd zijn, dan overleggen wij eerst met jou wat de kosten zullen zijn. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en is de enige verrassing achter je gerepareerde toestel.

Wij komen naar je toe

Wellicht stel je het al een lange tijd uit. Uit ervaring kunnen wij je vertellen dat je niet de enige bent. Iedereen heeft hier natuurlijk zijn redenen voor. De een heeft geen tijd en de ander heeft geen zin om drie weken zonder toestel te zitten. Dit zijn vrij logische redenen om het repareren van je iPhone uit te stellen. iPhonerepairs vindt dit ook en daarom wij hebben wij een unieke service. Wij komen namelijk naar je toe en vaak heb jij je telefoon binnen 30 min alweer terug. Terwijl jij door kan gaan met lekker sporten, werken en/of studeren, repareren wij buiten in onze mobiele werkplek je toestel. Je kunt gewoon bij ons pinnen en je krijgt direct een factuur met garantie.

Handig hé? Neem vandaag nog contact met ons op.